top of page
  • Foto van schrijverSoorien Zeldenrust

Themabijeenkomst is een week eerder!

Zoals jullie in mijn vorige blog hebben kunnen lezen gaat ons symposium niet door. We hebben hier als alternatief de themabijeenkomst voor bedacht. Nu hebben jullie in mijn vorige blog kunnen lezen dat deze gaat plaatsvinden op maandagavond 6 april. We hebben hier inmiddels veel positieve reacties op gehad van mensen die hier graag bij aanwezig wilden zijn. We hebben daarom besloten deze themabijeenkomst een weekje te vervroegen (maandag 30 maart 2020) in een iets grotere zaal zodat we genoeg ruimte hebben om iedereen te ontvangen. Tijdens deze avond nemen wij als bestuur zelf het woord en willen wij meer vertellen over onze stichting èn cliëntparticipatie. We willen er samen een leerzame en interactieve avond van maken waarin volop ruimte is voor het stellen van vragen. Wil je hiervoor een ticket kopen? Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij. Je mag een mailtje sturen naar communicatie@ouderplatformnona.nl, dan melden wij je aan. De uitnodigingen zijn inmiddels verstuurd, maar wil jij de uitnodiging voor deze avond ook nog graag per mail ontvangen, mail dan gerust naar bovenstaand e-mailadres, dan zorgen wij ervoor dat jij deze uitnodiging alsnog ontvangt.Zoals jullie ook hebben kunnen lezen zijn wij van woensdag 26 februari tm zondag 1 maart te vinden met onze dialogenlounge in de RAI Amsterdam. We kijken er zo naar uit om deze week als bestuur hierbij aanwezig te zijn. Samen groeien als bestuur, nieuwe kennis op doen, ervaringen horen van zwangeren en ouders en mooie kennismakingen met geboortezorgprofessionals. Dit kan onze stichting alleen maar verrijken en we hopen dat we na deze week met nog meer nieuwe informatie mogen informeren en inspireren.


De dialogenlounge gaat een huiskamerachtige setting krijgen waarin één iemand van ons bestuur gaat plaatsnemen als tafeldame. Vervolgens willen we een dialoog aangaan met de professionals die er zijn die dag zijn en op deze manier meer te weten komen over bepaalde onderwerpen en kennis van deze professional. Als consument kun je aanschuiven in deze “huiskamer” en actief meedoen. Hoe leuk is het om als consument, naast het shoppen en kopen van alle toffe babygadgets, ook waardevolle informatie op kan doen die jou als zwangere of kersverse ouder op weg kan helpen? Tevens is er in onze dialogenlounge ruimte om te speeddaten met een professional zodat je je persoonlijke vraag kan stellen. Nieuwsgierig naar informatie over borstvoeding, seksualiteit tijdens of na je zwangerschap, prematuur geboren kindjes, kraamzorg, ontwikkeling van je baby? Wij hebben zulke leuke en enthousiaste professionals die je hier graag meer over willen vertellen.


We hadden eigenlijk gehoopt dat we alle professionals al konden voorstellen maar wachten nog op groenlicht vanuit de Rai. Totdat zij alles op hun website hebben gezet, moeten wij het nog even geheim houden. Gelukkig hebben we nog een maand voordat het zover is en is er nog genoeg tijd om jullie op de hoogte te houden van alle ins en outs.

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page