top of page
  • Foto van schrijverSoorien Zeldenrust

Wat doet Nona nu eigenlijk?


Nona doet natuurlijk veel meer dan alleen het organiseren van het symposium en de dialogenlounge in februari. We organiseren ook thema avonden waarop we actuele thema’s aanhalen met een gastspreker. Denk hierbij aan thema’s over vaccineren, postpartumdepressie en omgaan met emoties van kinderen. Allemaal thema’s die herkenbaar zijn voor jonge ouders.

Nu hebben we voor dit jaar ook alweer een aantal thema avonden gepland met toffe en herkenbare thema’s. Deze data en thema’s maken we snel bekend.


Alle tijd die we nu, naast ons gewone werk èn gezin overhebben steken we op dit moment in het voorbereiden van de Amsterdam babyweek. We hebben het programma van het symposium èn de dialogenlounge helemaal rond. Het programma van het symposium staat al op onze website, het programma voor de dialogenlounge wordt ook zo snel mogelijk bekent gemaakt.


Een kleine greep uit wat we afgelopen week allemaal gedaan hebben; elke dag posten op social media om ons evenement onder de aandacht te brengen, heel veel bellen met alle professionals voor de dialogenlounge om alles af te stemmen ( het is echt een hele puzzel om iedereen in te plannen), interview voor de wijkkrant, vergaderen etc. Er komt enorm veel kijken bij het organiseren van alles maar het is ontzettend leuk om te doen en op deze momenten merk ik ook wat een fijn bestuur Nona heeft. Iedereen is zo gemotiveerd en enthousiast en dat werkt ontzettend prettig!


Ik krijg van veel mensen de vraag wat het verschil is tussen het symposium en de diaologenlounge. Het symposium is alleen op woensdag 26 februari en richt zich op professionals. Tijdens dit symposium lichten we met verschillende gastsprekers de belangen van cliëntparticipatie toe. Ben of ken jij zorgprofessionals die graag meer willen weten over cliëntparticipatie en hoe je dit opzet? Bestel dan een ticket via onze website.


In de dialogenlounge willen we graag een dialoog aangaan met een professional uit de geboortezorg. Onze tafeldame gaat een dialoog aan met een professional en de consument van de negenmaandenbeurs kan hierbij aanschuiven en op deze manier meer te weten komen over bepaalde onderwerpen. Achteraf nog vragen? Geen probleem, na afloop kun je speeddaten met een professional. We hebben héél leuke onderwerpen en professionals voor de dialogenlounge.

Ben jij bijvoorbeeld nieuwsgierig naar wat je na de bevalling met je placenta kunt doen? Heb jij vragen voor een verloskundige of wil je meer weten over behandeling van een postpartumdepressie? Kom dan langs in onze dialogenlounge


Wij zijn van woensdagmiddag 26 februari tm zondag 1 maart aanwezig met heel veel uiteenlopende onderwerpen.#negenmaandenbeurs #dialogenlounge #zwanger #bevallen #geboorte

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page