top of page
  • Foto van schrijverSoorien Zeldenrust

Informatie- en kennismakingsavond


Maandag hebben wij te horen gekregen dat ons symposium niet doorgaat. Dit was een flinke domper voor ons als bestuur. We hebben wekenlang hard gewerkt om een mooi programma neer te zetten en hadden er samen met de diverse gastsprekers een leerzame en inspirerende dag van willen maken. We moesten een bepaald aantal kaarten verkopen om ons symposium door te laten gaan en dit aantal hebben we helaas niet gehaald. De mensen die wel een kaartje gekocht hadden willen we bedanken voor het vertrouwen in ons initiatief.



Afgelopen maandagavond hadden we weer een vergadering en hebben we samen besloten dat we alle mensen die interesse hadden in ons symposium, alsnog willen uitnodigen. In een kleinere setting willen wij als bestuur, mensen heel graag meer vertellen over wat wij doen en over de belangen van cliëntparticipatie. Cliëntparticipatie is zo belangrijk en dit is waar Nona voor staat. Deze kennisoverdracht willen we dan daarom ook alsnog uitwisselen met jullie. De strekking van deze avond zal er ongeveer hetzelfde uitzien als dat van het symposium maar dan zonder gastsprekers, een lager tarief en kleinschaliger. De uitnodiging waarin we jullie voorzien van meer informatie, gaat volgende week de deur uit. Maar we kunnen al wel aankondigen dat de informatie- en kennismakingsavond gaat plaatsvinden op maandag 6 april 2020. Zien we jullie dan?


Gelukkig hebben we ook mooi en positief nieuws. Onze dialogenlounge gaat gewoon door, en dat betekend dat we van 26 februari tm 1 maart te vinden zijn met spannende en uiteenlopende dialogen tijdens de negenmaandenbeurs. We hebben het programma helemaal rond en er staat zoveel moois op het programma waar wij héél blij van worden.


Ook is Nona ontzettend aan het groeien. In een paar weken tijd is het aantal volgers op social media verdubbelt en krijgen we bijna dagelijks vragen van professionals die graag met ons willen samenwerken. Dit is een prachtige ontwikkeling en dit is wat wij willen; samenwerken met professionals en informatie uitwisselen met als doel het verbeteren van geboortezorg.

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page