0321905A-662E-4E5E-8974-1B3FB2B7E745.jpe

WIE WIJ ZIJN

Wij zijn Stichting Ouderplatform Nona

Uit de moederraad is in oktober 2017 de Stichting Ouderplatform Nona voortgekomen. Nona is van en voor moeders/ouders. Ons doel is de verbetering van de kwaliteit van de geboortezorg. En dat proberen we te bereiken door een schakel te zijn in de communicatie tussen professionele hulpverleners enerzijds en (al dan niet aanstaande) moeders/ouders anderzijds. We zien onszelf als een doorgeefluik van informatie. Een doorgeefluik dat twee kanten op scharniert: vanuit de professional naar de zwangere en jonge ouder en vice versa. 

 

OVER ONS

De samenwerking tussen (aanstaande) ouders en professionals is de kracht om de geboortezorg te verbeteren. Het zal altijd blijven ontwikkelen. 

Wij Jantina, Liset, Leonie, Mara en Soorien zetten ons een volle 100% in om de geboortezorg te verbeteren met onze eigen ervaringen en samenwerkingen die wij hebben met diverse professionals.

Naast ons eigen werk houden wij Ouderplatform Nona draaiende. Wij zijn allemaal zelf moeder en/of zwanger geweest. Hebben allemaal op diverse onderwerpen eigen ervaringen en met verschillende professionals nauw contact. Sommige van ons zijn werkzaam in de geboortezorg en krijgen de nieuwste trends mee op het gebied van bevallen. 

Voorzitter
Penningmeester
PR&Communicatie
PR&Communcatie
Secretaris
 

©2020 door Ouderplatform Nona. Met trots gemaakt met Wix.com